98% Complet...

Comanda a fost Înregistrată cu Succes!

fiindcă Peste 75% Din Cei Care Au Achiziționat MAREA CARTE CU TRUCURI Ne-Au Solicitat Și Ghidul Dresajul Canin La Perfecție de Mircea Popa, am Obținut Un Discount De 34%, astfel dacă doriți și cea mai bine vândută carte despre dresajul canin a unui autor român, o puteți achiziționa în acest moment cu doar 89 lei 59 lei.

sau...

ADAUGĂ LA COMANDA SI CARTEA DRESAJUL CANIN LA PERFECȚIE


*preț redus de la 89 lei. Ofertă valabilă doar la achiziția cu Marea Carte cu Trucuri

Ce primiți?


Dresajul Canin la Perfecție. Preț 89 lei 59 lei
Marea Carte cu Trucuri pentru Cel Mai bun Câine care a Existata Vreodată. Preț 129 lei
BONUS 1. Cartea Dresează-ți câinele în 21 de Zile (format electronic). Preț 45 lei
BONUS 2. Dresajul Câinilor de Pază și Protecție (format PDF). Preț 58 lei

Sumar comandă

Preț ambele cărți  188.00 lei

Preț normal cărți  210.00 lei 

Cost livrare 15.00 lei

Total: 203.00 lei

Nota 5 din 5 pentru cartea Dresajul Canin la Perfectie, pe siteul Editurii Gold

Cea mai vândută carte de Dresaj Canin a unui autor Român

Peste 5800 de români au cumpărat ghidul "Dresajul Canin la Perfecție" în ultimile 6 luni, și am primit sute de mesaje de mulțumire pentru rezultate pe care cititorii le-au obținut, transformându-și câinii în adevărați parteneri de viață.

Ești pe cale să descoperi și tu metodele prin care mii de românii și-au dresat câinii...

Aspectul practic al cărții Dresajul Canin la Perfecție este mai important decât crezi deoarece te va ajuta să fii chiar TU stăpân pe situație! TU deții controlul! TU îți înveți câinele să fie educat și să răspundă prompt la comenzi.

Dă-mi voie să-ți demonstrez cum funcționează cartea Dresajul Canin la Perfecție:

Comenzile de bază cum ar fi "șezi", "culcat", "aport", șamd... dacă sunt repetate periodic (săptămânal) vor fi întipărite în mintea câinelui tău pentru totdeauna, și asta fără să cumperi zgărzi sau echipamente speciale... sunt de ajuns pașii din carte!
Cum dezveți cățelușul să mestece tot ce prinde prin casă sau să-și facă treburile înăuntru! (pag. 19, respectiv pag 21)
Dezvață-l să-și mănânce treaba mare făcută de el sau alți câini? Avem cea mai bună metodă de a-i opri acest comportament!
Smucește lesa când iesiți la plimbare? Oprește acest comportament doar folosindu-ți degetul arătător.
Dezvață-l să te implore să-i dai ce mănânci tu - și să stea cuminte în pătuțul lui, cât timp iei masa!
Învață-l să se comporte cu alte animale (câini, pisici)... iar în casa ta va fi permanent liniște.
Lătratul excesiv, mușcatul și mârâitul pot fi probleme jenante mai ales în public... Cum să-ți înveti câinele să cunoască oameni noi, fără lătrături, mușcături și fără să sară pe ei!
Învață-ți câinele să execute pentru totdeauna toate comenzile pe care le învață. Acoperim cu poze și specificații și cele mai mici detalii pentru o înțelegere deplină a comenzilor: șezi, nu e voie, vino, așteaptă, culcat, caută, prinde, s.a.m.d.
Descoperă 5 pași prin care câinele este ascultător și cuminte în preajma copiilor - și tolereaza orice lovitură, palmă sau tras de urechi ori de coadă pe care copiii i le administrează!
De ce să ții cont în timpul dresajului dar și când îl pedepsești, învață-l să te asculte și să înțeleagă de ce e pedepsit fără a-i crea stres.
Dresează-ți câinele să ignore orice alt animal - fără lătrături, mușcături și tras de lesă!

Despre AUTORUL cărții Dresajul Canin la Perfecție

Mircea Popa

Autor

Imediat dupa Revolutie 4 prieteni din Sibiu iubitori de câini s-au apucat impreuna sa-si dreseze cainii.

A venit o perioada de instabilitate economică până prin 1995, iar în 1996 Doru a plecat la Timisoara, Leonard la București iar Mircea și Gabi au rămas în Sibiu. Anul 1997 a fost definitoriu atunci când toți 4 s-au apucat serios de dresajul câinilor prietenilor, iar mai apoi al clientilor.

Așa a început pasiunea pentru dresaj și descoperirea de-a lungul anilor de experiență a celor mai rapide și eficiente metode de dresaj canin, unele chiar cu rezultate instantanee, altele cu rezultate în câteva zile, dar toate niște metode extraordinar de eficiente.

Au început să-și împărtășească tehnicile și metodele de dresaj și au dezvoltat un stil de dresaj bazat pe buna voie și distracție alături de patrupezi...

În 2012 Mircea Popa, a decis sa impartaseasca metodele, secretele si sfaturile stranse de mai bine de 15 ani, cu toti romanii care vor sa-si dreseze cainii distrandu-se in sedinte de 20-30 minute pe zi, timp de cateva saptamani, astfel a apărut ghidul Dresajul Canin la Perfecție.

Review-uri primite de la clienți


"Bună! Am cumpărat ghidul "Dresajul Canin la Perfecție" deoarece am un ciobănesc german în vârstă de 5 ani care până acum câteva luni devenea foarte agresiv cu străinii care intrau în casa noastră.

Știam că poate fi dresata și corectat acest comportament deoarece frații lui nu erau deloc agresiv. Am aplicat câteva tehnici din carte și sfaturile pe care mi le-ați trimis pe email iar comportamentul lui s-a schimbat complet.

Sfaturile au funcționat, iar Boby este mult mai fericit când avem musafiri. Vă mulțumesc pentru carte și pentru ceea ce faceți."

Ți se pare că oamenii de mai sus au depus o muncă istovitoare pe care tu nu o poți face? De fapt totul este ușor și distractiv, te deconectezi de la viața cotidiană timp de 15-20 de minute pe zi și te bucuri de câinele tău!

Lavinia Moise, Sibiu


Am cumparăt cartea "Dresajul Canin la Perfecție" la o săptămână după ce am adus acasă al doilea cățel, un terrier de 7 săptămâni.

Primul meu câine Jimmy are 2 ani și a fost foarte agresiv cu noul venit. După ce am aplicat sfaturile prezentate în capitolul 2, Jimmy a devenit mai sociabil, iar Jojo (terierul) a scăpat de frica provocată de Jimmy.

Recomand această carte celora ce le pasa de câini lor.

Elena Dima, București

DISCLAIMER: Informațiile oferite pe acest site și în carte, sunt scrise de către dresorii profesioniști cu peste 25 de ani de exeriență fiecare și mii de câini dresați, dar etica nu ne permite să garantăm obținerii anumitor rezultate specifice. Depinde de timpul alocat, de regularitatea și durata antrenamentelor, s.a.m.d.

Copyright © 2019 - SC DIDACTIC SPECIAL SRL - RO26370180 - nr. reg. com.: J32/958/2011 - Calea Turnisorului, nr. 32A, loc. Sibiu, jud. Sibiu, tel. 0733.962.570 

REGISTER YOUR SPOT NOW

Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close