"Învață-ți câinele peste 100 de comenzi de dresaj și trucuri, fără să plătești mii de lei"

Vrei un Câine Educat, care pe lângă șezi, culcat, vino și așteaptă știe să-ți aducă lucrurile pe care i le ceri, deschide sau închide ușa, știe să atingă, să împingă, să se cațere, să sară, șamd...

Dresează-ți Singur Propriul Câine, folosind 118 Comenzi și Trucuri nepublicate până acum în România...

Nota 4.7 din 1793 de reviewuri primite pe Amazon.com. Doar 1000 34 exemplare disponibile în limba română

Cu Tehnicile și Trucurile de DRESAJ CANIN pe care urmează să le înveți poți dresa orice câine, pui sau adult - indiferent de rasă sau talie. Este un lucru demonstrat prin donațiile Editurii noastre care au ajutat 170 de voluntari fără experiență, să dreseze peste 2.000 mii de câini abandonați în adăposturile din țară...

Acest articol este pentru tine, dacă:

Câinele tău refuză să îți acorde atenție? Smucește și trage de lesă, sare pe toată lumea și nu ascultă când este atenționat? 
Latră noaptea, roade pantofii și mobilierul, este agresiv cu alți câini și oameni, și chiar mușcă
Se plictisește, este anxios și depresiv? Sau din contra este super energic și agitat?
Refuză toate comenzile și ți-e frică să nu-l pierzi când îl lași liber, alergând printre oameni și mașinii?
Vrei ca aceste probleme să se oprească și să te bucuri de el, fără deplasări și bani cheltuiți pe un dresor, riscând ca ajuns acasă câinele să se comporte la fel?
Vrei să închizi gura celor ce își dau cu părerea despre comportamentul câinelui tău, deși n-au avut câine niciodată?

Dacă mereu te aștepți la o boacănă din partea câinelui tău, ești jenat atunci când nu te ascultă sau fuge de tine, este frustrant când vrei să îl faci să respecte ceva și nu reușești, atunci lasă-ne să te ajutăm...

Alătură-te împreună cu câinele tău unei aventuri prin care tu singur îl înveți pas-cu-pas nu mai puțin de 118 comenzi și trucuri, de la comenzile de bază precum șezi, stai, vino, culcat, lasă, la trucuri pe care le vezi doar pe Youtube. 

Suntem aici să te ajutăm în primul rând să cunoști personalitatea câinelui și stilul său de învățare pentru a descoperii metodele de dresaj care funcționează cel mai bine pentru el. 

Rostirea numelui câinelui pe un ton pozitiv, lauda, recompensarea momentelor de concentrare și chiar ignorarea greșelilor - sunt instrumente esențiale pe care le folosim pentru a ne asigura că sesiunile de antrenament sunt experiențe pline de distracție, sigure și memorabile atât pentru câine, cât și pentru proprietar.

Te ajutăm să îți  dresezi câinele cu tehnici explicate pe înțelesul tuturor și însoțite de sute de imagini sugestive, prin care am ajutat deja sute de mii de oameni din toate colțurile lumii să-și dreseze singuri câinii.

Cine suntem noi și cum te ajutăm să-ți înveți singur câinele de la cele mai simple și până la cele mai complicate comenzi de dresaj canin, distrându-te de minune în tot acest timp?!

Despre noi...

Larry Kay

Sunt autorul cărții Training the Best Dog Ever (cea mai bine vândută carte de dresaj canin de pe Amazon.com).

Promovez antrenamentul pozitiv cu trucuri creative și recompense și exclud pedespele din toate antrenamente. 

Câini dresați de mine au apărut în producții Disney, The Muppets, ESPN și ABC.

Chris Perondi

Chris Perondi administrează Stunt Dog Productions și Stunt Dog Academy

A participat în peste 1000 de spectacole și emisiuni televizate cum ar fi The Ellen DeGeneres Show, The Oprah Winfrey Show, The Tonight Show, iar tehnicile sale de dresaj au fost documentate de Nat Geo Wild, Animal Planet, Fox TV, CBS News, Sports Illustrated, USA Today, Los Angeles Times, etc. 

Cuvântul AUTORULUI Larry Kay și cum te ajută să-ți dresezi câinele, deși n-ai experiență?

Felicitări pentru începerea acestei aventuri alături de câinele dumneavoastră! De-a lungul acestei călătorii, vei scoate la iveală tot mai mult din personalitatea câinelui, descoperindu-i talentele ascunse. Vei crea o legătură profundă cu câinele tău și constați că trucurile și dresajul canin vă vor îmbunătăți viațaCum de putem face noi, Chris și cu mine (Larry) această afirmație îndrăzneață?

Fiindcă am dezvăluit toate cunoștințele noastre de dresaj într-o carte de 312 pagini, în care am explicat pas-cu-pas fiecare tehnică de dresaj. Nici unul dintre noi nu se aștepta să devină bestseller internațional și ă ajute peste 1000 de oameni în prima lună de la publicare . 

Prin intermediul cărții, acum tradusă în peste 40 de limbi (inclusiv lb. română), am ajutat zeci de mii de oameni să-și dreseze singuri câinii, am atras milioane de fani pe Facebook, și vă garantăm că veți obține multă bucurie, încredere, conecatere, dragoste și - da - minuni, aplicând tehnicile de dresaj din ghidul nostru, "Marea Carte de Dresaj Canin de la Obediență la Trucuri Spectaculoase"

Nota 4.7 din 1793 de reviewuri primite pe Amazon.com. Doar 1000 34 exemplare în limba română mai sunt disponibile

Înainte de a ne apuca de treabă vreau să înțelegi că nu este vina ta pentru comportamentul actual al câinelui tău, la fel ca și mine îți iubești câinele și vrei să te bucuri de el. 

În primele lecții îl învățăm mici trucuri prin care va știi exact ce vrei de la el, când are voie să latre, când să alerge după un obiect, când să vină la tine, dacă să mănânce doar de la tine, etc... Plus că îl învățăm toate comenzile dresajului de bază: șezi, culcat, aport, ș.a.m.d.

Imaginează-ți că după primele 14 zile de dresaj nu mai ești nevoit să-ți faci griji că fuge, face treburile în casă, mănâncă tot ce găsește sau face stricăciuni. Tehnicile de dresaj din primele săptămâni, determină definitiv câinele să renunțe la obiceiurile lui murdare.

Dar, aceste rezultate depind și de tine... De aceea este important să aflii răspunsul la următoarele 5 întrebări pe care majoritatea clienților mi le pun încă din prima: 

Întrebarea 1 din 5

Este acest Ghid pentru Mine și Câinele meu?

...care e ficos, e agresiv, e prea energic, nu mă ascultă, e prea mic, e prea mare, s.a.m.d.

Tehnicile de dresaj dezvăluite în MARE CARTE DE DRESAJ CANIN PENTRU CEL MAI BUN CÂINE țin cont de psihologia canină, fiind potrivite atât pentru câinii plini de energie cât și pentru cei linistiți, astfel sesiunea de antrenament o adaptăm în funcție de stilul de învățare al câinelui. 

Câinii energici, au nevoie de activități la diferite intensități pentru îmbunătățirea concentrării, asigurând astfel o sesiune de antrenament productivă. În schimb, câinii liniștiți, încep cu sesiuni de antrenament scurte, urmând să creștem intensitatea pe măsură ce avansăm.

Ghidul este plin cu metode și sfaturi care oferă încredere câinilor, prin simplul fapt că ne explică nouă proprietarilor, fiecare pas din programul de dresaj, știind exact unde ne aflăm, când putem avansa la următoarele trucuri/comenzi, ș.a.m.d!

Nu contează vârsta, rasa sau pedigree-ul! Toți câinii care apar în carte au fost adoptați de la diferite adăposturi și au început dresajul ca adulți. Chiar și așa tehnicile noastre de dresaj au funcționat de minune!
Ai un câine fricos? Trucurile pentru începători (paginile 18 - 60) ajută câinii temători să câștige încredere și să-și îmbunătățească comportamentul prin prevenirea plictiselii și neliniștii.
Câinele nu e ascultător? Ghidul abordează conectarea cu câinele și întărirea legăturii câine-om. Toți câinii, chiar și cei mai neascultători se bazează pe noi pentru a-i păstra în siguranță și fericiți, iar instruirea pentru trucuri aprofundează această legătură specială, demonstrându-le că pot avea încredere și pot depinde de partenerii lor umani (copii și adulți deopotrivă) indiferent de context.

De la câini abandonați, la adevărate vedete de televiziune!

VINNY, o corcitură între Border Collie și Ciobănesc Australian, a fost adoptat dintr-un adăpost din Minnesota la vârsta de 8 săptămâni. Jocul lui preferat este să prindă discul zburător.

SPIDER, un câine de cireadă australian, a fost salvat dintr-un adăpost de Larry Kay în timp ce acesta filma un documentar despre adăposturile de câini din Los Angeles. Execută peste 50 de trucuri. Trucul său preferat este cocoțatul pe o minge mare.

Întrebarea 2 din 5

Funcționează pentru un Câine care nu a fost dresat niciodată?

Sigur că da! Dacă începeți dresajul de la zero, v-am pregătit Anexa 1 (de la pagina 286 din MAREA CARTE DE DRESAJ CANINpentru a descoperi capitolul Noțiuni de bază în dresajul canin. Dacă execută deja comenzile de bază cum ar fi șezi, stai și culcat, începeți direct programul de dresaj canin pentru trucuri

Marea Carte de Dresaj Canin, de la Obediență la Trucuri Spectaculoase, vă oferă oportunitatea de a deprinde inclusiv COMENZILE DRESAJULUI DE BAZĂ și de a le consolida pe parcursul învățării trucurilor. Astfel o dată cu învățarea trucurilor câinele tău:

Învață și aprofundează comenzile de bază: șezi, culcat, stai, aport, la pas, șamd.
Scapă de problemele comportamentale UȘOARE precum rosul, lătratul excesiv, făcutul prin casă, prin respectarea câtorva reguli explicate în ghid.
Scapă de problemele comportamentale GRAVE cum ar fi mușcatul, mârâitul și agresivitatea față de oameni prin felul în care interacționam fizic și verbal cu câinele nostru în timpul antrenamentelor.
Nu va mai cerși la masă. Câinele va știi să aștepte o recompensă în timpul antrenamentului și mâncarea în timpul zilei, transformându-se într-un adevărat gentelman în timpul meselor.

Comenzi de bază șezi și dă lăbuța, explicate în Marea Carte de Dresaj Canin

O dată corectate problemele comportamentale și asimilat dresajul de bază, trecem la lecțiile cu trucuri, unde pentru o transpunere cât mai ușoară a lecțiilor din ghid în antrenamente practice, ai nevoie de răspuns la următoarea întrebare... 

Întrebarea 3 din 5

Cum se folosește această carte?

Pentru a obține rezultate încă din primele zile

Cartea este organizată de la un nivel începător paginile 18-62 (aport, stai, culcat, șezi, rostogolire, etc.), nivel intermediar paginile 63-138 (sărituri, echilibru, găsește, etc) până la nivel profesionist paginile 139-285 (săritura de pe genunchi, trecere printre stâlpi în linie, împins, identificat obiecte etc.), iar trucurile și comenzile prezentate variază de la cele pe care orice câine bine-crescut ar trebui să le știe, crescând gradual la execuții ce vor uimi oamenii care le privesc. 

Fiecărei comenzi de dresaj din MAREA CARTE îi este alocată o lecție întreagă, iar fiecare lecție include 7 Secțiuni după cum urmează:

Pentru o înțelegere rapidă am împărțit fiecare lecție în 7 secțiuni

Secțiunea Bază de lucru

Verificați dacă câinele a învățat pașii de bază necesari pentru comanda pe care urmează s-o învețe. Dacă nu, urmăriți referințele pentru a învăța mai întâi primii pași.


Secțiunea Provocare

De fiecare dată când vezi eticheta Provocare, vei găsi una sau mai multe variante de predare ale aceleași comenzi. Secțiunile de provocări conțin sugestii variate mai avansate sau de nivel pro, care duc la o asimilare mai bună. 


Secțiunea Mai multe căi spre victorie

Această secțiune reprezintă principala filozofie a cărții - aceea că întotdeauna există mai mult de o modalitate de a preda un truc sau o comandă de dresaj. Găsiți tehnici alternative care pot funcționa mai bine pentru stilul de învățare al câinelui dvs.


Secțiunea Probleme

Oferă ajutor în soluționarea oricărei probleme ar putea apărea în timpul dresajului.


Fotografiile 

Imaginile vă ghidează în etapele importante ale fiecărui element de dresaj. În cele 312 pagini ale ghidului veți regăsi 486 de imagini color.


Secțiunea Indicații

Orice comandă poate fi predată fie prin indicația verbală, care de regulă este numele comenzii, fie prin indicație Vizuală, care poate fi un semn făcut cu mâna.


Secțiunea Recomandările Pro

Oferă idei pentru ca dresajul să aducă și mai mult succes.

Cele 7 secțiuni completează lecțiile făcându-le mult mai ușor de înțeles și de transpus în antrenamente practice. Ținând cont și de experiența celor care au aplicat deja tehnicile din carte vă garantăm cel mai bun mod de a petrece timpul cu câinele dvs!

Întrebarea 4 din 5

Ce spune lumea despre acest ghid?

Primii care au testat cartea sunt colegii noștri de la Editura Workman (video)

"Am testat Marea carte de Dresaj Canin de la Obediență la Trucuri Spectaculoase într-un concurs la care au participat toți colegii de la editură. Fiecare și-a învățat câninele un truc din carte. După cum se vede în clip, câinii noștrii sunt de toate vârstele, și de talie diferită. Suntem mândri de câinii noștrii și foarte mulțumimți de rezultatele obținute!"

Echipa Workman Pubshing & Editura Gold


O carte de dresaj pentru câini de toate vârstele - Mirela Marcu și Toto (10 ani)

"Folosind Marea CARTE de Dresaj Canin pentru a-l dresa pe cel mai bun câine Toto (10 ani) mi-am dat seama că pentru a-i păstra activi, câinii de toate vârstele se bucură să învețe lucruri noi!

Cheia succesului constă în experiența și bucuriile care ne leagă cu câinele în timpul antrenamentelor.

Felicitări pentru această carte care face dresajul un lucru natural fiind explicat pe înțelesul meu, care n-am mai dresat vreodată un câine, și prin faptul că am putut alege din 118 trucuri doar pe cele care se potrivesc personalității și nivelului de activitate al câinelui meu."

Mirela Marcu, Slobozia


Copiii pot preda aceste trucuri la fel de bine ca adulții - Răducu și Rocky

"Am achiziționat cartea dvs pentru a-l dresa pe Rocky după serviciu, dar fi-miu mi-a luat-o înainte.

Pașii simpli de urmat și ușor de înțeles, sesiunile de antrenament scurte, la care adaugi răbdarea unui copil fac lucrurile să evolueze foarte rapid.

Câinele nostru învață cel mai bine și cel mai repede când i se dă timp să proceseze ceea ce îl înveți, și cred ca Radu face o treabă mult mai bună decât aș fi reușit eu. 

Vă mulțumim!"

Emil Toma - tatăl lui Radu, Satu Mare


Cu nota 4.7 din 5 la 1793 de reviewuri primite pe Amazon.com și zeci de clienți români mulțumiți care ne trimit zilnic poze și filmulețe, "Marea Carte de Dresaj Canin, de la Obediență la Trucuri Spectaculoase" este o carte care nu trebuie să lipsească din biblioteca nici unui iubitor de câini.

Întrebarea 5 din 5

Rezultatele Dresajului Rămân pe Viață?

Dresajul pentru câinele tău este ca mersul pe bicicletă pentru oameni, o data ce a învățat anumite comenzi nu le mai uită decât după luni, chiar ani în care nu le-a mai executat deloc. Dar dacă le repetă chiar și la 2-3 luni își amintește imediat.

Și asta mulțumită modului de predare folosit în Marea Carte de Dresaj Canin, de la Obediență la Trucuri Spectaculoase prin care:

Ajutăm orice câine timid sau fricos să-și uite frica și în schimb îi oferim câinelui încredere. La rândul ei încrederea creează caracter și întărește legătura dintre proprietar și câine.
O dată cu creșterea încrederii, dispare și teama de oameni străini, zgomote puternice, oameni îmbrăcați ciudat, animale mari.
Informațiile explicate în scris și exemplificate în imagini, sunt ușor de transpus în antrenamente practice pe care câinele le asimilează complet și rămâne cu informațiile primite pentru totdeauna.  Răbdarea dvs este esențială în tot acest proces de predare calitativă. 
Atribuim un gest vizual (făcut din mână) pentru fiecare comandă. De la comenzile șezi, culcat, vino, așteaptă, șamd... și până la trucuri complexe, toate vor fi înțelese printr-un simplu semn.
Parcurgând pașii din ghid tu te distrezi, iar câinele ajunge să te simtă, să te înțeleagă adeseori și fără o comandă verbală!

Vinny, de la un câine fricos abandonat într-un adăpost din Los Angeles, la un adevărat star

Este timpul să vă lăsați câinele să se distreze și să vă impresionați prietenii! Folosiți secretele celor doi dresori profesioniști (Larry și Chris) dezvăluite în Marea carte De Dresaj Canin prin 486 de imagini care te iau de mână și îți arată pas-cu-pas 118 de comenzi de dresaj de la nivel începător la nivel profesionist. Peste doar câteva săptămâni câinele tău va impresiona pe oricine îl vede executând comenzile și trucurile din carte!

O NOUA VIATA INCEPE PENTRU CÂINELE TĂU LA PREȚUL UNEI BLUZE!

Ținând cont că un dresaj complet costă cel puțin 1500 de lei, iar cu un dresor profesionist de la 2000 de lei în sus, prețul nostru este de doar 129 lei, prețul unei bluze.

La 118 lecții de dresaj (fără a mai calcula lecțiile cu noțiuni de bază), investești 1,09 lei/lecție.

În 6 săptămâni te poți bucura de câinele tău super educat!

Ce pierzi dacă închizi acum siteul și ce câștigi dacă aplici tehnicile noastre de dresaj...

Ignoră oportunitatea

Lătratul excesiv, mușcatul și mârâitul vor fi în continuare probleme jenante mai ales în public.
Refuză să vină la tine sau să intre în curte atunci când este nevoie.
Va mânca în continuare de la străini, și poate merge la ei când este chemat.
O să stea pe canapea, fotoliu și oriunde nu are voie
Smucește lesa și nu merge la pas
Imploră ori de câte ori sunteți la masă
Distruge și roade lucruri din curte sau din casă chiar atunci când crezi că a încetat obiceiul acesta.
Îi va fi în continuare frică de oameni, animale mari sau alte fobii pe care le-a dezvoltat.

Acceptă oportunitatea

Elimină problemele comportamentale ale câinelui. Gata cu rosul, furatul, imploratul la masă, săpatul gropilor, smucitul în lesă, etc.
Temperezi agresivitatea. Mârâitul, mușcatul, lătratul agresiv vor fi mult temperate, poate chiar vor dispărea complet.
Cunoști și interpreteazi corect limbajul corporal al câinelui tău.
Îți ajuți câinele să scape de teamă și fobii
Poți ieși fără lesă în cele mai aglomerate zone din oraș. Legătură și comunicarea pe care le dezvolți cu câinele tău vor fi peste orice distragere.
Execută comenzile de bază cum ar fi șezi, culcat, aport, așteaptă, șamd.
Câinele învață cum să se comporte cu tine, cu alți oameni, cu copiii și cu alte animale.
Descoperi secretele de dresaj canin dezvăluite de doi dresori cu recunoaștere internațională.
Câinele tău va EXECUTA TRUCURI care vor impresiona orice audiența, fie acasă cu prietenii sau în parc cu străinii.

Comandă astăzi – 24 iulie 2024– "Marea Carte De Dresaj Canin" și în limita a 1000 34 pachete, primeşti GRATUIT două cărți Electronice!

Cartea Bonus #1 

Dreseaza-ți Câinele în 21 de Zile

Înveți câinele să facă la oliță, gata cu murdăria curățatul și ștersul
Va cunoaște exact permietrul în care are voie (gata cu fugitul, plase sau garduri rupte)
Te cunoaște și simte ca stăpân, înțelege ce vrei.
Învață pentru totdeauna comenzile: șezi, stai culcat, vin-o, du-te la locul tău, liniște, așteaptă, samd

Cartea Bonus #2

Dresajul Câinilor de Pază și Protecție

Cum antrenezi propriul câine pentru paza şi protecţia personală, a familiei tale şi a proprietăţi.
Află ce calități trebuie să aibă un câine bun de pază și protecție și care sunt rasele recomandate? 
Cum îi dezvolți câinelui un temperament excelent, siguranță de sine, curaj, insistența, sociabilitatea, loialitatea și dispoziția pentru învățare. 

Nu mai amâna lucrurile. Câinele tău poate mușca pe cineva, fugi în fața mașinii sau să se piardă... dresează-l și bucură-te de el!

Completează formularul alăturat și Comandă "Marea Carte De Dresaj Canin", ce inculde Cărțile Bonus Oferite Astăzi - doar 129 lei


FORMULAR DE COMANDĂ SECURIZAT


stradă, număr, bloc, scară, apartament
Curierul vă sună pe acest număr pentru livrarea coletului
*Se adaugă 18 lei taxa curierat rapid. Preturile includ TVA

Ce primiți în colet?


Marea Carte De Dresaj Canin, de la Obediență la Trucuri Spectaculoase - 312 pagini full color, 486 de imagini, 118 trucuri, lecții dresaj de bază, s.a.m.d.
BONUS 1. Cartea Dresează-ți câinele în 21 de Zile (format electronic). Un ghid practic de 88 pagini despre dresajul de bază (explică pas cu pas comenzi precum: stai, șezi, cere, adu-l, prinde, lasă, cațară-te, etc). Preț individual: 45 lei
BONUS 2. Dresajul Câinilor de Pază și Protecție (format electronic). Ai 96 de pagini despre cum să-ți dresezi special câinele pentru paza proprietății și protecția membrilor familieiPreț individual: 58 lei

Sumar comandă

Preț 129.00 lei

Economisești onorarii dresori 

minim 1,000.00 lei

Cost livrare 18.00 lei

Total: 147.00 lei

Editura Gold îți Garantează REUȘITA?

Comandă "Marea CARTE de Dresaj Canin, de la Obediență la Trucuri Spectaculoase", ține-o în mâini și răsfoiește-o încet... Ai să rămâi impresionat de modul în care sunt explicate metodele de dresaj, de rapiditatea cu care acestea funcționează și beneficiile pe care tu și câinele tău le primiți! 

Dacă nu va fi așa, poți solicita returnarea integrală a banilor timp de UN AN DE ZILE de când primești comanda. 

"Avem încredere să oferim asemenea garanție, mulțumită succesului obținut de către colegii de la Editura Gold care au testat deja trucurile din carte cu câinii lor." - Coordonator proiect Nicolae Matei

Autorii îți Garantează REUȘITA?

Larry Kay și Chris Perondi sunt doi dresori de talie mondială cu peste 25 de ani de experiență fiecare, având numeroase apariții tv, showuri live, și sute de câini dresați de mâna lor.

Iar dvs sunteți pe cale să le descoperi secretele și tehnicile de dresaj care cu siguranță vor funcționa și pentru câinele dvs.

Ce vei obține?

Dresajul Canin Nu Te Costă Mii De Lei!

 Câinele Tău Va Face Lucruri Aparent Imposibile Pentru Un Câine

 Satisfacție Și Distacție Alături De Câinele Tău

 Un Câine Educat, Pe Care Te Poți Baza Indiferent De Situație

 Îți Impresionezi Toți Cunoscuții Cu Comportamentul Și Aptitudinile Câinelui

Ce Pierzi dacă nu acționezi astăzi?

Pierzi șansa de a-ți dresa propriul câine cu ajutorul unui ghid auto-didact demonstrat că funcționează indiferent de rasă, talie și vârstă.
Pierzi sfaturile și lecțiile de dresaj oferite de doi din cei mai bine evaluați dresori canini din lume.
Pierzi câinele. Un câine nedresat se poate pierde, se poate lua la ceartă cu alți câini, poate sări în fața unei mașini, șamd.
Pierzi bani, distracție și satisfacție personală. Deși îți recomandăm să apelezi la un dresor decât să nu-ți dresezi deloc câinele, totuși vei plăti o sumă consistentă, vei pierde distracția, iar conexiunea dintre tine și câinle tău nu va fi niciodată aceași ca atunci când îl dresezi tu.

Și tu Poți Fi Unul Dintre Oamenii De Mai Jos:

Lexi, o fetiță Pitbull adoptată la 7 ani

Dacă va-ți hotărât să vă dresați singur câinelui, atunci aveți nevoie de această carte, care oferă instrucțiuni clare despre cum trebuie câinele să efectueze „trucul”, precum și indicii suplimentare dacă câinele dvs. întâmpină greutăți. De asemenea, vă oferă modalități alternative de a efectua trucul sau comanda respectivă. Cartea conține atât de multe informații și atât de multe trucuri, încât prețul mi se pare peste măsură justificat.

Doamna Maria, dresor la 68 de ani

Am un câine foarte deștept care deja face 13 trucuri și lucrez cu el zilnic pentru a adăuga și mai multe în palmares. Cartea este un instrument grozav, instrucțiunile sunt clare și ușor de urmat.
Dacă eu am reușit la 68 de ani, cred că oricine o poate face. 

Ghidul mai este disponibil în limita a 1000 34 exemplare, iar dacă comanzi astăzi, primești încă două cărți de dresaj canin în format electronic: Cartea Dreseaza-ti cainele in 21 de Zile și Dresajul Câinilor de Pază și Protecție

Ne găsești aici
Tel: 
0733.962.570
Email: beatrice@academik.ro
Program: Luni-Vineri 9.00 - 16.30

Copyright © 2019 - SC DIDACTIC SPECIAL SRL - RO26370180 - nr. reg. com.: J32/958/2011 - Calea Turnisorului, nr. 32A, loc. Sibiu, jud. Sibiu

REGISTER YOUR SPOT NOW

Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close