Home > Livrarea comenzilor

Livrarea comenzilor

Comanda dvs este expediata prin intermediul celor mai mari firme de curierat din Romania: CARGUS, FAN COURIER, BOOKURIER, DPD

Livrare nationala

Costul transportului prin curier rapid Cargus, DPD sau Bookurier este de 15 lei catre orice localitate din Romania.

NU PERCEPEM ALTĂ TAXA SUPLIMENTARĂ. NU TAXĂM KILOMETRII ADIȚIONALI.

Livrarea produselor comandate se efectueaza intr-un interval de 1-3 zile lucratoare din momentul expedierii comenzii in orice localitate din Romania.

Cum procedam pentru a obtine informatii legate de colet?

Pentru a afla informatii despre livrarea unui colet va rugam solicitati AWB-ul la adresa de email beatrice@academik.ro sau la 0733962570.

In momentul cand ati primti AWB-ul comanda nu mai poate fi anulata, deoarece coletul a intrat in posesia firmei Cargus/Fan Courier/Bookurier care isi urmeaza fluxul zilnic de livrari si deja a facut taxarea catre firma Didactic Special SRL a transportului ce urmeaza a fi efectuat.

Documentele legale (factura) va sunt predate/trimise intotdeauna in original odata cu comanda (in plicul transparent sub formularul de AWB – nota de transport) in cazul in care ati solicitat acest lucru. Va rugam sa verificati comenzile si sa sesizati in scris orice lipsa a unui document in momentul primirii.

De asemenea firma de curierat Cargus/Fan Courier/Bookurier este obligata sa va intocmeasca o chitanta cu suma de achitat (suma de pe factura) in cazul comenzilor cu plata ramburs. Daca nu ati primit chitanta respectiva va rugam sa o solicitati de la persoana care va face livrarea.

In momentul receptionarii coletului va rugam sa verificati integritatea coletului primit. 

Comanda trebuie sa ajunga in ambalaj de carton sau plic alb de plastic cu insemnele Cargus/Fan Courier si niciodata in saci de culoare neagra sau altfel de ambalaje. Daca coletul prezinta urme de deteriorare, este murdar, rupt, taiat, desigilat, botit sau ud refuzati primirea coletului, deoarece noi nu expediem niciodata vreun colet sub aceasta forma. Se va intocmi un proces verbal potrivit acestei situatii. De asemenea va rugam sa ne anuntati cat mai repede telefonic (tel. 0733962570) sau pe email la beatrice@academik.ro, in cazul acestei situatii pentru a lua la cunostinta si rezolva cat mai repede incidentul creat.

Comenzi și livrare
Despre noi
Contact

Ne găsești aici
Tel:
0733.962.570
Email: beatrice@academik.ro
Program: Luni-Vineri 9.00 - 16.30

DISCLAIMER: Informațiile oferite pe acest site și în carte, sunt scrise de către dresorii profesioniști cu peste 25 de ani de exeriență fiecare și mii de câini dresați, dar etica nu ne permite să garantăm obținerii anumitor rezultate specifice. Depinde de timpul alocat, de regularitatea și durata antrenamentelor, s.a.m.d.

Copyright © 2019 - SC DIDACTIC SPECIAL SRL - RO26370180 - nr. reg. com.: J32/958/2011 - Calea Turnisorului, nr. 32A, loc. Sibiu, jud. Sibiu, tel. 0733.962.570

REGISTER YOUR SPOT NOW

Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close