Home > Despre noi

Despre DresajulPerfect.ro

Felicitări pentru începerea acestei aventuri alături de câinele dumneavoastră! De-a lungul acestei călătorii, veți scoate la iveală tot mai mult din personalitatea câinelui și îi veți descoperi talentele ascunse. Veți crea o legătură mai profundă între voi și veți constata faptul că trucurile și dresajul canin vă vor schimba viața. Cum de putem face noi, Chris și cu mine (Larry) această predicție îndrăzneață? Vă vom spune un secret: niciunul dintre noi nu se aștepta să dezvolte o carieră împreună cu câinele său, cu atât mai puțin să devină cel mai bun dresor de câini cascadori și interpret de trucuri din America (Chris) sau un regizor-autor de carte premiată despre dresaj, devenită best-seller, cu milioane de fani pe Facebook (Larry).  Dar de când facem ceea ce ne place, se produc minuni. Chris și cu mine vă dorim mai multă bucurie, încredere, conectare, dragoste și - da - minuni, iar noi credem că trucurile de dresaj pot aduce toate aceste lucruri. 

Când Chris m-a invitat să-i văd pentru prima oară spectacolul canin cu trucuri și cascadorii, eu deja filmam și antrenam câini de la adăposturi în ideea de a promova cauza salvării și a adopției, pentru a-i ajuta pe acești câini să-și găsească adevărate cămine pentru totdeauna.  Să văd performanțele câinilor Perondi a fost un adevărat mecanism declanșator pentru mine: pentru că fiecare câine Perondi a fost un câine salvat, iar acest lucru mi-a validat credința că și câinii de la adăpost sunt vedete nedescoperite. Au nevoie doar de puțină îndrumare și puțină dragoste pentru a-și scoate la iveală talentele ascunse.  Pentru anul următor, Chris și cu mine am discutat despre diverse proiecte la care am putea colabora.  Apoi Editura Workman a sunat și totul a devenit…această carte. 

Un sincer ham, 
Larry Kay și Chris Perondi

Cum să folosiți această carte

Pentru a începe programul de dresaj canin prezentat în această carte, câinele ar trebui să știe câteva comenzi de bază, cum ar fi șezi, stai și jos.  Dacă ați decis să începeți dresajul sau aveți nevoie de un curs care să vă reamintească noțiunile, vă puteți documenta în Anexa 1 (pagina 286) pentru a revedea capitolul Noțiuni de bază în dresajul canin.

Nu vă faceți griji dacă, spre exemplu, câinele nu are încă definit un răspuns la o comandă de menținere timp îndelungat a poziției stai.  Începerea acestui program de dresaj vă va oferi oportunitatea de a răsplăti abilitățile de bază ale câinelui și de a consolida aceste comportamente cu laude, jucării și recompense. 

Să începem!

Mai întâi, alegeți zece trucuri. Am alcătuit în această carte 118 trucuri și cascadorii, definite după cum urmează: Nivel începător, Nivel intermediar și Programe Pro. Începeți prin a răsfoi cartea și alegeți zece trucuri pe care doriți să le învățați împreună cu câinele, inclusiv un truc sau o cascadorie din Nivelul intermediar și un altul dintr-un Program Pro.  Mai întâi, lucrați la stăpânirea trucurilor din Nivelul începător.  Nu vă descurajați când câinele are nevoie de timp pentru a învăța - răbdarea este esențială, iar dumneavoastră și câinele veți învăța să comunicați cu succes unul cu celălalt.  Având opțiuni atât din nivelul intermediar cât și din programele Pro, vă veți oferi astfel obiective de lucru odată ce le înțelegeți. 

Orice câine poate învăța trucuri. Chris și cu mine știm asta, lucrând cu mulți câini.  Ne-am adoptat câinii de la adăposturi sau organizații care se ocupă cu salvarea animalelor.  Când unii nu le dau nicio șansă, Chris, împreună cu soția sa, Suhey Peron, au transformat acești câini în adevărate vedete.  Eu realizez filme web cu câini care trăiesc în adăposturi - fără să fi fost dresați înainte - și care au ajuns să trăiască cel mai înălțător lucru: au devenit câini iubiți cu cămine pentru totdeauna. 

Trucurile canine vor îmbunătăți dresajul câinelui și vor îmbunătăți socializarea. Astfel se va îmbunătăți comportamentul câinelui, este prevenită plictiseala și neliniștea (deseori cauza principală a distrugerilor), iar câinele va fi în siguranță, concentrat asupra dumnevoastră.  Dresajul ajută un câine temător să își recapete încrederea. Alături de câine, veți descoperi activități și trucuri preferate, transformând rutina zilnică în distracție. 

Dresajul îl va ajuta pe câine să pozeze și să fie filmat în ipostaze mai frumoase, astfel puteți avea amintiri frumoase din vacanțe, albume cu fotografii, filmări, precum și postări pe canalele social media. Chris și cu mine vă vom ajuta să transformați tehnicile de dresaj de la nivel de bază în trucuri și cascadorii pro. Vă vom învăța secrete de dresaj pe care profesioniștii le folosesc în spectacole, în cadrul filmărilor și în studioul foto, astfel încât să puteți împărtăși lumii întregi dragostea pentru câinele dumneavoastră. 

Comenzi și livrare
Despre noi
Contact

Ne găsești aici
Tel: 
0733.962.570
Email: beatrice@academik.ro
Program: Luni-Vineri 9.00 - 16.30

DISCLAIMER: Informațiile oferite pe acest site și în carte, sunt scrise de către dresorii profesioniști cu peste 25 de ani de exeriență fiecare și mii de câini dresați, dar etica nu ne permite să garantăm obținerii anumitor rezultate specifice. Depinde de timpul alocat, de regularitatea și durata antrenamentelor, s.a.m.d.

Copyright © 2019 - SC DIDACTIC SPECIAL SRL - RO26370180 - nr. reg. com.: J32/958/2011 - Calea Turnisorului, nr. 32A, loc. Sibiu, jud. Sibiu, tel. 0733.962.570

REGISTER YOUR SPOT NOW

Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close