95% Complet...

Felicitări pentru decizia de a-ți dresa câinele cum doar câțiva câini sunt dresați în România

Completează formularul de mai jos si primești unul din cele 1000 33 exemplare disponibile din Marea Carte de Dresaj Canin, de la Obediență la Trucuri Spectaculoase și încă 2 cărți oferite gratuit astăzi, 24 iulie 2024!


FORMULAR DE COMANDĂ SECURIZAT


stradă, număr, bloc, scară, apartament
Curierul vă sună pe acest număr pentru livrarea coletului
*Se adaugă 18 lei taxa curierat rapid. Preturile includ TVA

Ce primiți?


Marea Carte de Dresaj Canin, de la Obediență la Trucuri Spectaculoase - 312 pagini full color, 486 de imagini, 118 trucuri, lecții dresaj de bază, s.a.m.d.
BONUS 1. Cartea Dresează-ți câinele în 21 de Zile (format electronic). Un ghid practic de 88 pagini despre dresajul de bază, care explică pas cu pas comenzi precum: stai, șezi, cere, adu-l, prinde, lasă, cațară-te, etcPreț individual: 45 lei
BONUS 2. Dresajul Câinilor de Pază și Protecție (format electronic). Ai 96 de pagini despre cum să-ți dresezi special câinele pentru paza și protecția unui perimetru sau a membrilor familieiPreț individual: 58 lei

Sumar comandă

Preț 129.00 lei

Onorariu dresor 1,000.00 lei

Cost livrare 18.00 lei

Total: 147.00 lei

Nota 4.7 din 1080 de reviewuri primite pe Amazon.com pentru varianta originală în limba engleză

Garantăm REUȘITA

Comandă "Marea Carte de Dresaj Canin, de la Obediență la Trucuri Spectaculoase", ține-o în mâini și răsfoiește-o încet... Ai să rămâi impresionat de modul în care sunt explicate metodele de dresaj, și de rapiditatea cu care acestea funcționează! 

Dacă nu va fi așa, poți solicita returnarea integrală a banilor timp de UN AN DE ZILE de când primești comanda. 

"Avem încredere să oferim asemenea garanție, mulțumită succesului obținut de către colegii de la Editură, care au testat deja trucurile cu câinii lor." - Coordonator proiect Nicolae Matei

Bestseller pe Amazon.com

Varianta în limba engleza a fost încă de la lansare Beste Seller pe Amazon.com în categoria Dog Training (Dresaj Canin), și de atunci nu a părăsit Top 10 cele mai vândute și apreciate cărți.

Nota 4.7 din 1080 de reviewuri primite pe Amazon.com

Ce vei obține?

Dresajul canin nu te costă mii de lei!

Câinele tău va face lucruri Aparent imposibile pentru un câine

Satisfacție și Distacție alături de câinele tău

un câine educat, pe care te poți baza indiferent de situație

Îți impresionezi toți cunoscuții cu comportamentul și aptitudinile câinelui

Despre carte și AUTORI

Carte premiată cu medalionul "Maxwell" pentru cea mai bună carte de antrenament și comportament canin, premiu oferit de către Dog Writers Association of America. Este și prima carte premiată de către Association of Professional Dog Trainers din SUA

Larry Kay

Co-autor

Larry Kay, este cel mai premiat dresor canin din Los Angeles, este liderul organizației Positively Woof și co-autor al unui alt best seller de pe Amazon, intitulat Training the Best Dog Ever! A creat DVD-ul Dog Care for Kids, multi-premiat la diverse concursuri. A scris pentru reviste din SUA, printre care Dog Fancy și Paw Nation. A contribuit la producția de documentare pentru PBS, filme educaționale pentru Consiliul de Educație din New York și este slicitat de către Disney când au nevoie să filmeze scene cu câini.

Chris Perondi

Co-autor

Chris Perondi conduce Stunt Dog Productions și Stunt Dog Academy lângă Stockton, California, împreună cu soția sa Suhey și echipa lor de dresori canini. Aceștia participă la cele mai importante concursuri de dresaj canin și susțin peste 100 de spectacole în fiecare an în toată țara (SUA). Au fost invitați la emisiuni precum Today, The Ellen DeGeneres, Oprah Winfrey Show, Tonight Show cu Jay Leno și multe altele.

2 review-uri primite de la primii clienți


Am folosit sfaturile voastre de dresaj cu Betty, un pitbull în vârstă de 5 ani, și vreau să-i continui antrenamentul cu câteva trucuri distractive. Amândurora ne place să petrecem timp împreună și știu de la un prieten dresor că aceste antrenamente sunt foarte distractive, așa că atunci când a apărut această carte tradusă în limba română am  comandat-o fără să stau pe gânduri.

Mihaela Păun, 33 ani, Iași


Cea mai bună carte de dresaj canin și trucuri pentru câini care a fost publicată vreodată în România. Este complet ilustrată și explică în text și imagini fiecare pas. 

Singura critică pe care o am este că au folosit în ilustrații doar câini de talie mijlocie și mare. Eu am un corgi, un câine mediu cu picioare scurte care nu poate face fizic unele trucuri. 

Acestea fiind spuse, cartea include foarte multe informații utile, de asemenea antrenamentele sunt prezentate într-un mod foarte ușor de înțeles și de transmis câinelui. 

Un must have pentru biblioteca ta canină.

Sorina Manea, 40 ani, Slobozia

Copyright © 2019 - SC DIDACTIC SPECIAL SRL - RO26370180 - nr. reg. com.: J32/958/2011 - Calea Turnisorului, nr. 32A, loc. Sibiu, jud. Sibiu, tel. 0733.962.570 

REGISTER YOUR SPOT NOW

Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close